HEADS

Днів без вимкнення світла в липні не буде – Укренерго скасовує виміри рівня споживання

З 9 по 24 липня НЕК “Укренерго” не буде проводити вимірювання фактичного рівня споживання в кожній області, – зазначається у повідомленні на телеграм-каналі організації.

Сьогодні, 9 липня, обмеження будуть діяти для всіх регіонів України. За прогнозом, з 05:00 до 14:00 – обленерго виставляє 2 черги графіків відключення, з 16:00 до 22:00 – 4 черги графіків відключення, в інші роки – 3 черги.

Нагадуємо, планувалося за певним графіком скасувати обмеження для кожної області в конкретний день упродовж цих двох тижнів. Детальніше про це у нашому матеріалі.

Причина скасування – значний дефіцит потужності в енергосистемі та зростання споживання через спеку. У відповідь на чисельні звернення обленерго, “Укренерго” скасовує проведення вимірів у вказаний період. В таких умовах не виконується принцип рівномірності обмеження споживання під час проведення вимірів у конкретному регіоні.

Режимні виміри в літній період будуть проведені пізніше, коли дозволять ситуації в енергосистемі та знизиться температура повітря. Забезпечення вимірів необхідне для чого, щоб більш рівномірно та точно забезпечити розподіл наявної в системі потужності між регіонами.

Нагадуємо, Уряд схвалив створення оновленого Єдиного туристичного реєстру.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі