HEADS

Офлайн-тренінги для ветеранів та членів їхніх сімей щодо участі в грантових програмах із започаткування бізнесу

Київська школа економіки запрошує ветеранів і ветеранок та членів їхніх сімей долучитися до серії офлайн-тренінгів для знайомства з процесом подання заявок на грантові програми «Грант для ветеранів та їхніх сімей» та «Варто “РобиТи своє”»..
Тренінги проводяться в межах державної програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу від Міністерства економіки України та Міністерства у справах ветеранів для сприяння зростання ветеранського бізнесу й посилення економічного розвитку в Україні.


Проєкт передбачає серію одноденних офлайн-тренінгів для знайомства з процесом подання грантових заявок та допоможуть учасникам краще зрозуміти всі етапи від формування ідеї до фінансування проекту.


Серед тем тренінгу вступ до грантових програм, вимога гранту — перевірка ділової репутації заявника, формування бізнес-ідеї, розробка описової частини бізнес-плану, формування фінансової частини бізнес-плану, як підготуватися до пітчу, а також практична робота та зворотній зв’язок


Дати тренінгів:
Київ – 10 липня
Дніпро – 17 липня
Львів – 31 липня

Формат — офлайн (місце проведення буде надіслане після реєстрації)

Для участі в тренінгу заповніть, будь ласка, анкету за посиланням та пройдіть коротке опитування https://zfrmz.eu/ZMjL3Ax3h6erqHUMaEcv

Додаткова інформація за телефоном 380-67-261-78-07 або поштою gbs@kse.org.ua

Нагадуємо, триває набір в освітня програму з інноваційного бізнесу.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі