HEADS

Освітня програма з інноваційного бізнесу

Центр інновацій та підприємництва Innov8 у межах проєкту Seeds of Bravery розпочинає набір на практичну онлайн-програму Science2Business. Ініціатива спрямована на підтримку українських вчених, які мають намір монетизувати свої дослідження та проєкти, перетворюючи їх на інноваційний бізнес, – повідомляє портал БізнесДія.

Курс програми передбачає проведення лекцій, воркшопів, хакатонів, підтримку від спікерів та менторів. Додатково буде проводитися самостійна роботу над проєктами та стартапами з основ підприємництва, дизайн-мислення, створення життєздатного продукту, навичок просування ідеї та бізнес-спілкування, валідацій ідей та створення структури бізнес-моделі.

Учасники отримають цінні знання та практичні навички, які допоможуть перейти від етапу наукових досліджень до життєздатної бізнес-моделі, а також можливість запітчити свої бізнес-ідеї перед потенційними партнерами.

Участь в програмі можуть взяти українські науковці, які працюють над інноваційними рішеннями, послугами, продуктами та шукають шляхи їх реалізації у галузі агротехнології, біотехнології, екологічних технологій, енергетики, інформаційних та комунікаційних технологій, космічних технологіях, матеріалознавствах та фізиці, освітніх технологіях, охороні здоров’я, робототехніці, хімії та технологіях подвійного призначення.

Для участі в програмі потрібно заповнити реєстраційну форму. Дедлайн подання — 10 липня 2024 року.

Ознайомитися з деталями програми можна за посиланням.

Нагадуємо, всі пункти незламності на Київщині будуть переведені у робочий режим.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі