HEADS

Триває набір на магістерську програму “Антикорупційні студії” — освітню програму для змінотворців

Києво-Могилянська академія відкриває прийом на унікальну магістерську програму “Антикорупційні студії” на 2024-2025 навчальний рік. Розроблена Міждисциплінарним науково-освітнім центром протидії корупції спільно з кафедрою політології НаУКМА, це єдина в Україні програма, яка зосереджується на дослідженні корупції та розробці стратегій її подолання.

Програма пропонує міждисциплінарний підхід до дослідження корупції: освітній курс складається з лекцій з політології, права, економіки та соціології. На програмі передбачені безкоштовні навчальні місця за рахунок стипендій. Протягом 2 років, наші студенти вчаться:

розробляти антикорупційні інструменти,
створювати антикорупційні стратегії,
виявляти конфлікт інтересів,
аналізувати корупційні ризики,
проводити антикорупційну експертизу.
Поєднувати навчання з роботою та самостійно обирати частину курсів — все це можливо на “Антикорупційних студіях”. Адаптуйте освіту під індивідуальні потреби й отримайте практичний досвід на стажуванні у провідних антикорупційних організаціях, органах державної влади, міжнародних і громадських організаціях.

Випускники цієї програми — це успішні борці з корупцією в публічних закупівлях, розробники антикорупційних стратегій для міжнародних організацій, держслужбовці у НАЗК та Верховній Раді України, експерти в аналітичних центрах, а також спеціалісти у сфері комплаєнсу в приватному секторі.

Ця програма — нагода своїми руками створити Україну без корупції. Ставайте частиною змін. Більш детально про програму на сайті навчального закладу.

Нагадуємо, для громадських організацій, які займаються моніторингом виконання рішення судів є можливість отримати грант у розмірі 5 млн гривень .

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі