HEADS

5 млн гривень для громадських організацій, які займаються моніторингом виконання рішення судів

Програма USAID «Справедливість для всіх» оголошує про початок прийому заявок на участь у конкурсі грантів на реалізацію програми, спрямованої на розширення прав і можливостей громадських організацій щодо активної участі у процесі моніторингу та оцінки забезпечення виконання судових рішень в Україні, – повідомляє Гурт.

Метою грантової програми є створення більш підзвітної та ефективної системи забезпечення виконання судових рішень, що підтримуватиме утвердження верховенства права та довіру громадськості в Україні.

Планується надати до 2 грантів. Очікується, що сума кожного гранту становитиме до 5 000 000 грн. Остаточна сума кожного гранту залежатиме від специфіки грантового проєкту і результатів переговорів з грантоодержувачем. Тривалість впровадження грантових проєктів за даною програмою не може перевищувати 12 місяців. Надання грантів в рамках грантової програми планується почати орієнтовно з 1 жовтня 2024 р.

Заявки на одержання гранту і супровідні документи надсилаються в електронній формі за адресою електронної пошти grants@j4a.org.ua із зазначенням коду грантового конкурсу  № 02-J4A-07-2024.

Документи приймаються до 5 серпня 2024 р.

Детальну інформацію про грантовий конкурс, форму заявки на одержання гранту та формуляри супровідних документів можна завантажити за посиланням

Ми вже повідомляли, що Укрпошта підвищує тариф на доставку посилок по Україні.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі