HEADS

Стартує набір учасниць в Академію бізнесу для дівчат 1.0

ГО «Жіноча Ліга» та Projector Foundation в межах програми «Сама собі ціль» оголошують про старт проєкту Girls Business Academy 1.0/Академія бізнесу для дівчат 1.0. Ініціатива має на меті допомогти 50 дівчатам розвинути фінансову грамотність, стати більш економічно стійкими та незалежними, отримати експертні знання щодо того, як працює сфера бізнесу, зокрема, соціального підприємництва. Окрім теоретичних знань випускниці проєкту зможуть сформувати бізнес-модель, фінансовий та бізнес-плани власного підприємства з елементами соціальної мети, – повідомляє портал БізнесДія.

Проєкт складатиметься з 10 інформаційних online-зустрічей, 5 практичних online-зустрічей з чинними підприємицями, 5 інтерактивних онлайн-нетворкінгів та 10 практичних завдань. Також створено добірки додаткових ресурсів для глибшого опрацювання кожної теми. Для найбільш цілеспрямованих дівчат передбачено дводенний навчальний візит для Києва з відвідуванням успішного соціального підприємства, участі у дискусії щодо викликів та перспектив жіночого підприємництва та воркшопах щодо публічних виступів та проєктного менеджменту. Для трьох найактивніших випускниць підготовано сертифікати на придбання бізнес-літератури.

Участь у проєкті можуть взяти дівчата віком від 17 до 23 років з усіх куточків України, які:

не вивчають/не вивчали фінанси, підприємництво та суміжні дисципліни в межах формальної освіти, проте яким цікава ця сфера і вони хочуть розвиватися в цьому напрямку (мають певні ідеї або ж перебувають у пошуку ідей);
мають високу мотивацію і готові брати участь у всіх заходах проєкту;
прагнуть якісно розширити своє коло спілкування та потрапити в середовище вмотивованих молодих людей.

Пріоритет буде надано дівчатам з невеликих населених пунктів з урахуванням регіонального позиціонування.

Для участі в проєкті потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 10 липня 2024 року.

Ми вже повідомляли, що Уряд запускає систему грантів для розвитку підприємництва.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі