HEADS

Ваучерна підтримка з впровадження енергоощадних технологій для підприємств Львівської міської громади

Львівська міська рада оголосила про старт конкурсу з отримання ваучерів на енергозбереження в межах ваучерної підтримки бізнесу в період воєнного стану. Ваучер передбачає компенсацію 50% вартості витрат, але не більше ніж 300 000 грн,  на впровадження на підприємствах енергоощадних заходів та технологій, – повідомляє портал БізнесДія.

Участь у конкурсі можуть взяти суб’єкти підприємницької діяльності, які є юридичними особами та фізичними особами-підприємцями, зареєстрованими на території Львівської міської територіальної громади, виробляють продукт, мають організований технологічний процес, надають послуги, відповідно до законодавства України, не здійснюють діяльність, пов’язану із виробництвом та реалізацією підакцизних товарів та грального бізнесу, а також належать до кластерних організацій, асоціативних підприємницьких організацій, соціальних підприємств.

За результатами відбору ваучер на енергозабезпечення буде надаватись переможцям в розмірі 50% від вартості витрат, але не більше ніж 300 000 грн, на тверді (інфраструктурні) заходи, а саме:

впровадження інноваційних заходів, скерованих на зменшення енергомісткості виробництва;
термомодернізація будівлі;
впровадження енергоощадних, альтернативних, відновлювальних джерел енергії.

Переможці конкурсу мають реалізувати енергоощадні проєкти власним коштом протягом 6 місяців, але не пізніше 1 грудня 2024 року. Відшкодування ваучера здійснюється департаментом економічного розвитку на підставі підтверджувальних документів.

Форми необхідних бланків доступні у розділі «Ваучер на енергозбереження». Усю документацію потрібно подати до департаменту економічного розвитку через Центри надання адміністративних послуг, в тому числі через електронне звернення за посиланням. Дедлайн подання — 31 липня 2024 року.

Ми вже повідомляли, що стартувала грантова програма для підприємств із працевлаштування молоді.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі