HEADS

Грантова програма для підприємств із працевлаштування молоді

Український молодіжний фонд у партнерстві з ЮНІСЕФ розпочав приймати заявки від компаній на участь у грантовій програмі “Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії”. Ініціатива має на меті підтримати українську молодь в реалізації її соціально-економічного потенціалу та підвищення рівня економічної самостійності через створення нових чи додаткових робочих місць на підприємствах.

У межах грантової програми передбачено надання фінансування на працевлаштування молоді, менторської підтримки із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі чи компанії, залучення до корпоративної культури. Перш за все передбачено підтримку молоді віком від 16 до 21 року, яка є випускниками професійно-технічних навчальних закладів відповідно до її спеціальності за принципом «гроші йдуть за молодою людиною».

Тривалість проєкту не більше 3 місяців, з яких 2-3 місяці — працевлаштування учасників. 

Мінімальна сума гранту в межах проєкту — 76 000 грн, максимальна — 380 000 грн. Загальний бюджет програми — 3 829 800 грн. 

Участь у грантовій програмі можуть взяти роботодавці, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних навчальних закладів віком від 16 до 21 року, та відповідають таким критеріям:

юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30% працівників віком до 35 років (крім громадських об’єднань та закладів освіти);

фізичні особи-підприємці, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30% працівників віком до 35 років;

є екосвідомими організаціями, які не здійснюють діяльність, пов’язану з алкогольним, тютюновим чи ігровим бізнесами, реалізацією товарів подвійного призначення чи забрудненням навколишнього середовища;

розташовані в таких територіальних громадах: Київська, Звягельська, Бахмацька, Менська, Куликівська, Ніжинська, Валківська, Балаклійська, Чугуївська, Кегичівська, Криворізька, Запорізька, Миколаївська, Баштанська, Ужгородська, Мукачівська, Луцька, Львівська, Житомирська, Чернігівська, Кропивницька, Полтавська, Харківська, Ірпінська, Бучанська, Вишгородська, Гостомельська, Коростенська, Коростишівська.

Для участі в конкурсному відборі на отримання грантів заявники мають заповнити аплікаційну форму. Детальніше про програму за посиланням.

Дедлайн подання — 7 серпня 2024 року (10:00).

Ми вже повідомляли як діяти якщо ви опинилися під завалами.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі