HEADS

Як Укрзалізниця допомагає постраждалим в Охмадиті

Укрзалізниця долучається до підтримки постраждалих в Охмадиті. “Багато пацієнтів та родин, які перебували в Охматдиті, — приїжджі. Наш залізничний вокзал поруч, і УЗ прихистить та відвезе, куди потрібно, всіх, хто має таку нагальну потребу (скажімо, тих, кого мусили терміново виписати з лікарні). Уже перші маленькі пацієнти очікують на відправлення.”, – зазначається у повідомленні на сторінці Укразалізниці.

Тих, кому потрібна допомога заберуть автівкою / мікроавтобусом з місця, де ви знаходитесь зараз (якщо потрібне медичне транспортування, обов’язково повідомте окремо), розмістять, нагодують в лаунжі на вокзалі, а також допоможуть вирушити зручним потягом, якщо потрібно додому чи на лікування в інше місце.

Команда World Central Kitchen вже на місці — забезпечують лікарів та тих, хто надає допомогу на місці, гарячим харчуванням.

Черговий контактний номер (24/7) для “охмадитівців”: +38 099 425 64 52

Нагадуємо, Україна ініціює скликання надзвичайного засідання Радбезу ООН у звʼязку з російським ударом по цивільній інфраструктурі.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі