HEADS

Підтримка малого та середнього бізнесу від “Нової Пошти”

Нова пошта оголосила про запуск нової ініціативи, спрямованої на підтримку бізнесів, які зареєстровані та ведуть свою діяльність на територіях, де тривають або тривали активні бойові дії. Програма передбачає надання пільгових умов перевезення для таких підприємств, – повідомляє портал “ШоТам”.

Для отримання пільгових умов перевезення від Нової пошти бізнес має бути зареєстрований у постраждалих областях: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Одеська. Відправка відповідно буде можлива тільки з визначених областей, де працюють відділення Нової пошти.

Пільгові умови надаються виключно для релокації бізнесу до інших центральних та західних областей України. Це включає перевезення устаткування для виробництва, торгівлі або надання послуг. Перевезення товарів для їх прямої реалізації кінцевому споживачу не допускається.

Перевага надаватиметься малому та середньому бізнесу, який виробляє життєво необхідні товари та послуги або надає допомогу громадянам України та Збройним Силам України.

Одна юридична особа може отримати до 10 000 грн на свої потреби з логістики. Ця сума залежатиме від обсягів поставки, але максимальний рівень допомоги становить 10 000 грн. Скористатися допомогою бізнес може тільки один раз протягом реалізації проєкту.

Кошти виділяються у вигляді балів в межах програми Сталого партнерства центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді, який здійснює їх розподіл між заявниками.

Найбільш релевантні заявки будуть опрацьовувати представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді. Вони проводитимуть додаткові інтерв’ю з попередньо відібраними підприємствами.

Заявки будуть опрацьовувати протягом 3-5 робочих днів. У разі великої кількості заявок термін опрацювання та надання відповіді може бути довшим.

Підприємцям, чиї заявки будуть позитивно розглянуті, зателефонують представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді. У разі відмови надійде лист з обґрунтуванням на електронну пошту, вказану в реєстраційній формі.
Для отримання логістичної підтримки треба заповнити гугл-форму.

Ми вже писали, що в “Укренерго” обіцяють день без відключень світла для кожної області.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі