HEADS

Уряд виділив ₴2,4 мільярда на відновлення доріг

Кабінет міністрів виділив облдержадміністраціям шляхом перерозподілу 2,386 млрд грн на відновлення доріг, якими користуються Збройні сили України, повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук за підсумками засідання уряду у вівторок.

“Виділено на безповоротній основі за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету 2 млрд 386 млн 321,634 тис. гривень для здійснення заходів, повʼязаних з відновленням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які використовуються для потреб Збройних сил України, обласним державним адміністраціям (для обласних військових адміністрацій)”, – написав Мельничук.

Ці кошти уряд перерозподілив у резервний фонд, зменшивши видатки за програмою “Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у звʼязку з повномасштабною збройною агресією Російської Федерації”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі