HEADS

Конкурс мінігрантів для жінок-підприємиць Полтавської та Черкаської областей

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Полтавській та Черкаській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу.

“Продовжуємо посилення жіночих бізнесів в Україні. У п’ятому конкурсі мінігрантів ми закликаємо подавати свої заявки підприємиць з Полтавської та Черкаської областей. Знаємо, що саме ці регіони стали новою домівкою для тисяч родин, які були змушені виїхати з Харківщини або Донеччини у центр країни. За 2 роки роботи фонду ми вже інвестували 6,2 млн грн у жіноче підприємництво та пишаємося кожною з наших 87 грантерок. Ми не просто забезпечуємо жінок фінансовою підтримкою, а зміцнюємо сміливість та віру у себе. Наша мета – поступове охоплення програмою мінігрантів усіх регіонів країни”, – сказала Влада Недак, засновниця благодійного фонду “Жіночі можливості в Україні”.

Участь у конкурсі можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та готові створити мінімум одне робоче місце.

Подати заявку можна до 30 червня 2024 року. Для цього учасницям потрібно заповнити онлайн-форму, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Полтавської та Черкаської областей.

Також цими днями розпочато прийом заявок за трьома напрямами бюджетної підтримки для аграріїв.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі