HEADS

Підготовка України до опалювального періоду 2024/2025 років

Україна активно готується до опалювального періоду 2024/2025 років. На початок жовтня представники Держенергонагляду, за результатами перевірок у складі відповідних комісій, підтвердили готовність понад 3 тисяч джерел теплової енергії.

Читайте також: Міні-вітряки на дахах: Брюссель тестує нову технологію для “зеленої” енергетики

Готовність теплових господарств

Крім того, були підписані акти готовності теплових господарств для майже 6 тисяч соціально важливих споживачів, які отримують теплову енергію від систем централізованого теплопостачання. Серед них — медичні та лікувальні заклади, школи та заклади дошкільної освіти.

Звернення від суб’єктів теплопостачання

До територіальних органів Держенергонагляду надходять звернення від учасників ринку теплопостачання щодо участі у комісіях з перевірки готовності теплових господарств до роботи в холодну пору року.

Процедура отримання акту готовності

Акт готовності видається лише за умови повного виконання вимог, передбачених у Правилах підготовки теплових господарств до опалювального періоду. Це підтверджує якісну підготовку енергооб’єктів, що сприятиме запобіганню відмовам у системах теплопостачання під час осінньо-зимового періоду.

Системна підготовка до опалювального сезону є важливою для забезпечення стабільного постачання теплової енергії в Україні. Виконання всіх необхідних вимог та належна підготовка теплових господарств допоможуть уникнути можливих проблем у період холодів.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі