HEADS

Оголошено новий конкурс грантів у межах програми «Спроможні та сильні»

Фонд Східна Європа, за фінансової підтримки Швейцарії, оголосив новий конкурс грантів у межах програми «Спроможні та сильні». Метою конкурсу є підтримка ініціатив організацій громадянського суспільства, що надають допомогу постраждалим від війни, включаючи незахищені категорії цивільного населення, такі як жінки, внутрішньо переміщені особи, люди похилого віку, люди з інвалідністю, ветерани, члени сімей військовослужбовців, цивільні в полоні, представники етнічних меншин, ЛГБТКІ-спільноти, діти та інші.

Окрім цього, конкурс також спрямований на підтримку заходів, які зміцнюють стійкість громадських організацій, що подають заявки на гранти.

Гранти будуть надаватись у трьох лотах, з розмірами від 400 000 до 4 000 000 гривень, залежно від потенціалу та досвіду громадських організацій. Важливо зазначити, що одна організація може подати лише одну заявку на один лот, і підтримка буде надана лише одному проекту від організації.

Деталі конкурсу можна знайти на офіційному сайті Фонду Східна Європа за посиланням: https://eef.org.ua/competition/novi-granty-dlya-go-2/.

Ми вже писали, що стартувала ваучерна програма від МОМ в Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі