HEADS

Розпочато набір учасниць на навчальний проєкт із розвитку агропідприємництва

Projector Foundation в межах програми «Сама собі ціль» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI) розпочинають набір учасниць на безоплатний навчальний проєкт «Green Dream. Жінки в сільському господарстві». Ініціатива спрямована на підтримку жінок, які прагнуть розвинути свою діяльність у сільському виробництві, – повідомляє портал БізнесДія.

Участь у проєкті можуть взяти жінки, які проживають у сільській місцевості та прагнуть опанувати теорію і практику сироваріння, рослинництва або бджільництва. 

Програма курсу передбачає теоретичні лекції та практичні тренінги з тем тепличний бізнес та вирощування мікрогріну, а також переробка молока та бджільництво.

Навчання проходитиме у Дніпропетровській області (с. Зелений Гай) упродовж липня-вересня 2024 року. Для учасниць, які мають дитину/дітей віком до 13 років, буде доступна функція нагляду за дитиною у вигляді активного супроводу.

Друга частина навчальної прогарми – це візит до реабілітаційного центру з метою ознайомлення з альтернативними методами реабілітації (іпотерапія та анімалотерапія), як соціальної складової бізнесу. В межах проєкту передбачено трансфер учасниць із міста Дніпра.

Для участі в проєкті потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 14 липня 2024 року (15:00).

З додаткових питань можна звертатися за електронною адресою letta.manager@gmail.com або номером телефону +38 (098) 78 64 622.

Ми вже повідомляли про завершення проекту виплат грошової допомоги для евакуйованих з Донеччини.


Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі