HEADS

Всі пункти незламності на Київщині будуть переведені у робочий режим

Всі пункти незламності на Київщині будуть переведені у робочий режим. Відповідне доручення отримали всі райони та громади області за результатами засідання штабу Ради оборони Київщини, – повідомляється на сторінці голови Київської ОВА Руслана Кравченка.

“Ситуація з енергозабезпеченням складна. І маємо зробити все, щоб люди мали змогу підзарядити свої мобільні телефони, гаджети, викликати екстрені служби в разі потреби. Наразі в місті вже функціонують 225 пунктів. Готові до відкриття ще 397 пунктів. Їх відкривають органи місцевого самоврядування, підрозділи ДСНС, відповідальний бізнес, АТ “Укрзалізниця”. Отримую чимало скарг, що люди не знають адрес пунктів. Тому доручив відповідальним, в першу чергу керівникам громад, оновити всі дані та постійно інформувати мешканців громад. Чітка інформація: місце, графік та умови роботи. Мешканці не повинні по всьому населеному пункту бігати та розшукувати, де б підзарядити телефон чи гаджети”, – зазначає Руслан Кравченко.

Пункти незламності обов’язково мають бути оснащені світлом, інтернетом, доступом до мобільного зв’язку всіх операторів, а також водою та аптечкою з усім необхідним.

Адреси всіх пунктів незламності та укриттів можна перевірити в чат-боті «Київщина безпечна» https://t.me/kyivregion_bot.

Ми вже повідомляли, що за три місяці роботи Єдина ветеранська лінія опрацювала понад 12 тисяч звернень.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі