HEADS

Help – Hilfe zur Selbsthilfe


Help – Hilfe zur Selbsthilfe –міжнародна гуманітарна організація, що з 1981 року надає допомогу тим, хто її потребує. За 41 рік свого існування було реалізовано 83 проєкти в 25 країнах по всьому світу.

Офіційна назва

Міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe Help – Hilfe zur Selbsthilfe

Напрямки діяльності


Завдяки проєктам, спрямованим на підтримку малих та середніх підприємств, організація допомагає забезпечити розвиток аграрного сектору країни. За допомогою довгострокових проєктів, Help прагне дати людям, які цього потребують, можливість подбати про себе. Організація співпрацює з місцевими партнерськими організаціями та залучає місцевих учасників проєкту до планування та реалізації програм. Це допомагає зміцнити сили громадянського суспільства в Україні. Зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію в Україні, організація Help допомагає бізнесу, зокрема в агросекторі.
Окрім надання екстреної допомоги, Help проводить проєкти з реконструкції, допомоги внутрішньо переміщеним особам, забезпечення теплопостачання, продовольчої безпеки та охорони здоров’я.

Керівництво

Голова представництва в Україні: Олександр Новиков
Координатор портфоліо (м.Бонн): David Naim El Haidag
Голова програмного відділу (м.Бонн): Fabian Nolde
Керуючий директор головного офісу (м.Бонн): Bianca Kaltschmitt

Історія створення


Help – Hilfe zur Selbsthilfe була заснована в 1981 році для підтримки афганських біженців. У 2021 році місія Help – Hilfe zur Selbsthilfe розпочала свою діяльність в Україні з основним фокусом на розвиток малого та середнього бізнесу в Донецькій та Луганській областях. Однак, з початком повномасштабного вторгнення, організація переключила свою увагу на надання невідкладної допомоги населенню, що постраждало від війни, по всій території України.
Help надає невідкладну допомогу населенню, зокрема продуктові та гігієні набори, гаряче харчування та багатоцільову грошову допомогу. У міру стабілізації ситуації в Україні, Help поступово повертається до проєктів економічного розвитку.

Контакти


Адреса: Київ, вул. Велика Васильківська 44, 01004, Україна
Харків, вул. Культури 15, 61058, Україна
Ужгород, вул. Фединця 52, 88000, Україна
м. Миколаїв, Україна, 54029 просп. Центральний, 16/7
Сайт: Help – Hilfe zur Selbsthilfe
Фейсбук: Help – Hilfe zur Selbsthilfe

Більше по темі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here