HEADS

Інкубатор “CREATE”: Відкритий набір на третій молодіжний інкубатор з розроблення волонтерських ініціатив

UNDP в Україні оголошує про набір на третій трьоденний молодіжний інкубатор “CREATE”, присвячений розробленню волонтерських ініціатив та проєктів, – повідомляє Громадський простір. До участі запрошуються молоді волонтери та волонтерки з Миколаївської, Сумської або Харківської областей, які мають мінімальний досвід у проєктній діяльності або навіть не мають його, але мають бажання реалізувати свій соціальний проєкт для молоді.

Цього року молодіжний інкубатор “CREATE” проходитиме 24–26 липня 2024 року у Вінниці.

Інкубатор “CREATE” створений для молодих волонтерів та волонтерок віком від 18 до 25 років з метою розроблення й реалізації соціальних проєктів на рівні місцевих громад. Учасники мають можливість працювати над своїми ідеями під керівництвом досвідчених менторів у гейміфікованому форматі.

Програма цьогорічного заходу включає планування та наповнення проєктів під керівництвом менторів, навчання та розвиток навичок у молодіжній проєктній діяльності та встановлення зв’язків з іншими учасниками, які мають волонтерський досвід.


Прийом заявок триває до 7 липня 2024 року. Заповнити анкету для участі можна за цим посиланням.

Разом із тим стартує реєстрація на конкурс для реалізації проектів соціального значення.


Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі