HEADS

Громадські організації можуть отримати до 700 тисяч гривень на втілення проєктів

Міністерство у справах ветеранів України оголосило конкурс для громадських об’єднань ветеранів війни.

Участь у конкурсі можуть взяти громадські організації (об’єднання і спілки), якщо їхня діяльність пов’язана з формуванням оборонної свідомості та громадянської стійкості, популяризацією історії українського опору збройній агресії рф проти України, а також інформації про подвиги ветеранів війни при захисті України.

Обов’язкові вимоги, яким мають відповідати конкурсні пропозиції, подані ГО:

загальнодержавні програми повинні бути реалізовані на території не менш як третини регіонів України та забезпечувати залученість ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України;

громадські об’єднання ветеранів війни – неприбуткові громадські організації та громадські спілки, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства та утворені з метою захисту прав і свобод, реалізації суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, та інших інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

Заявки можна подати в системі “Е-Конкурси” на платформі ВзаємоДія до 23:59 21 липня 2024 року.

Нагадаємо, українським агровиробникам буде надано мінеральні добрива на осінню посівну у 2024 році.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі