HEADS

Грантовий конкурс RIS LEADERS 2024 для жінок-інноваторок у виробництві

Інноваційна спільнота EIT Manufacturing за підтримки Європейського Інституту Інновацій та Технологій (EIT) та Європейського Союзу оголошує конкурс LEADERS — Women Innovators in Manufacturing at EIT RIS для жінок-інноваторок, які виробляють рішення, спрямовані на розв’язання проблем виробництва. Ініціатива має на меті підвищити обізнаність суспільства щодо необхідності збільшення кількості жінок-інноваторок у виробничій сфері та створити приклад для дівчат та жінок у всьому світі, – повідомляє портал БізнесДія.

Участь у конкурсі можуть взяти жінки-новаторки (спеціалістки, дослідниці, підприємиці тощо), які є громадянками країн з переліку EIT RIS (включно з Україною), і відіграють провідну роль у розробці рішень із розв’язання проблем виробництва.

Програма конкурсу складатиметься з двох етапів:

За результатами початкового відбору 60 заявниць пройдуть онлайн-тренінг з пітчингу.
За підсумками навчання 6 заявниць з найвищим рейтингом візьмуть участь у фіналі, де серед них визначать 3 переможниць, які отримають грошові винагороди у розмірі 5 000, 7 500 та 10 000 євро відповідно.

Пропозиції, представлені в рамках конкурсу, мають на меті підвищення привабливості та безпечності виробничих процесів, сприяючи цифровізації та інноваціям для підвищення конкурентоспроможності.

Для участі у конкурсі потрібно зареєструватись на платформі, після чого заповнити заявку. Дедлайн подання — 15 липня 2024 року.

Нагадуємо, що триває набір на освітню онлайн-програму від проєкту Reskill UA.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі