HEADS

Українським агровиробникам буде надано мінеральні добрива на осінню посівну у 2024 році

Уряд США у межах програми AGRI-Україна надасть мінеральні добрива на осінню посівну 2024 року для 9 500 українських агровиробників. Допомога розрахована на фермерів з південних, центральних, західних та північно-західних областей України. Кожен погоджений учасник отримає 1 тонну нітроамофоски. Загалом українським агровиробникам буде передано 9 500 тонн добрив, – повідомляє портал БізнесДія.

Отримати допомогу можуть агровиробники, які мають в обробітку від 5 до 500 га у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях. Вирощують зернові та олійні культури. А також офіційно зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства

Перевага надаватиметься господарствам, якими керують жінки (відповідно до даних з Державного аграрного реєстру), а також тим агровиробникам, які раніше не отримували добрива в межах підтримки від Програми USAID АГРО.

Для участі в програмі потрібно зареєструватись через Державний аграрний реєстр у розділі: «Доступні програми» — «USAID АГРО_1 тонна Нітроамофоски (NPK), 2024». Дедлайн подання заявок — 4 липня 2024 року (або до вичерпання обсягів допомоги).

Також цими днями розпочато програму грантової підтримки бізнесу на Львівщині.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі