HEADS

Уряд виділив 1 млрд грн субвенції на закупівлю шкільних автобусів, — Прем’єр-міністр

“Уряд затвердив законопроект про Єдину інформаційну систему соціальної сфери. Він визначає правові засади роботи такої системи, яка є основою для надання соціальної підтримки в Україні,” – повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Крім того, Уряд створить Єдиний соціальний реєстр, який міститиме різні бази даних та інформацію про отримувачів усіх видів соціальної допомоги, яку надає держава. Це дозволить нам більш адресно підтримувати наших громадян, які цього дійсно потребують, та підвищить ефективність використання бюджетних коштів”, — підкреслив Прем’єр-міністр.

Також ,було ухвалено рішення про спрямування 1 млрд грн на закупівлю шкільних автобусів. Кошти будуть виділені у вигляді субвенції для регіонів.

“Безпека та якісна освіта наших дітей — це головна інвестиція, яку може робити держава. Тому для нашого уряду — це системна політика. Торік ми так само виділяли 1 млрд грн на цю програму закупівель. Було придбано 434 шкільні автобуси”, — зауважив Денис Шмигаль.

Як наголосив Глава Уряду, пріоритет надається українським виробникам. Таким чином підтримку отримує й українська економіка.

Нещодавно ми також розповідали, про розширення можливостей використання бізнесом державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі