HEADS

Міжнародна літературна премія імені Всеволода Нестайка

Благодійний Фонд “Карітас Бердичів УГКЦ” оголошує про проведення Міжнародної літературної премії імені Всеволода Нестайка. Премія щорічно вручається 30 січня, у день народження видатного українського письменника, авторам за найкращий дитячий літературний твір, що утверджує ідеали гуманізму, духовні цінності українського народу та ідеї незалежності України.

Нагороди та умови

Лауреат премії отримує Сертифікат на видання твору та грошову винагороду в розмірі 10 000 грн, яка може бути збільшена.

Твори (рукописи), які подаються на здобуття премії, повинні бути новими, оригінальними, раніше не опублікованими у завершеному вигляді та належати одному автору або колективу авторів.

Дедлайн подачі заявок – 30 листопада 2024 року.

Як подати заявку

Пропозиції щодо участі у конкурсі надсилаються до Конкурсної комісії на електронну пошту: caritasberdychiv@gmail.com. Для участі до 30 листопада 2024 року потрібно подати наступні документи:

  1. Завірені власноручним підписом:
    • письмова заява про висунення твору на здобуття премії, в якій вказується назва твору, прізвище, ім’я та по батькові автора, адреса проживання, контактний номер телефону та електронна пошта;
    • копія першої сторінки паспорта з датою народження;
    • письмова згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
    Примітка: якщо претендентом є колектив авторів, потрібно подати копії документів, що посвідчують особи претендентів, а також реєстраційні номери облікових карток платників податків або паспорти (для фізичних осіб, які з релігійних причин відмовляються від отримання реєстраційного номера, та мають відповідну відмітку у паспорті).
  2. Примірник твору в електронному вигляді у форматі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, розмір шрифту 14.
Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі