HEADS

UN Women Ukraine: Підвищення ролі жінок на керівних посадах

Сьогодні лише 27 країн очолюють жінки, а кількість жінок на керівних посадах загалом значно менша, ніж чоловіків. Зміна цієї статистики на користь збільшення кількості жінок у лідерських позиціях є актуальним завданням. Це можна досягти, зокрема, через впровадження в діяльність компаній та організацій Принципів розширення прав і можливостей жінок (WEPs).

Читайте також: Безкоштовне навчання з монтування сонячних електростанцій: нові можливості для ветеранів та жінок

Запрошення на навчання

UN Women Ukraine запрошує на триденне навчання із впровадження WEPs, яке відбудеться 26–28 листопада 2024 року в Києві. У рамках цього навчання учасники ознайомляться з принципами WEPs та особливостями їх впровадження на робочому місці, а також розроблять підходи та стратегії для забезпечення гендерної рівності в колективах.

Хто може податися?

До участі запрошуються:

  • Власниці/-ки бізнесу
  • Представниці/-ки державних і приватних компаній (рівень керівництва)
  • Представниці/-ки організацій громадянського суспільства
  • Представниці/-ки бізнес-асоціацій

Реєстрація

Реєструйтесь за посиланням: Реєстрація на навчання.

Навчання з впровадження Принципів розширення прав та можливостей жінок (WEPs) реалізується в межах ініціативи «Розширення можливостей жінок у бізнесі». Ця ініціатива здійснюється в рамках проєкту «Трансформаційні підходи для досягнення гендерної рівності в Україні», який реалізується UN Women Ukraine за фінансової підтримки Уряду Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv) у співпраці з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі