HEADS

Освітня стипендія ім. Альберта Ейнштейна (ДАФІ) для біженців в Україні

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) оголошує про можливість отримання освітньої стипендії ім. Альберта Ейнштейна (ДАФІ) для біженців та шукачів захисту в Україні. Ця стипендія надає унікальну можливість для тих, хто прагне отримати вищу освіту та покращити свої професійні перспективи.

Читайте також: У громадах розпочинаються співбесіди кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни

Що покриває стипендія?

Стипендія ДАФІ забезпечує фінансування, яке включає:

  • Оплату за навчання: покриття витрат на навчання у вищих навчальних закладах.
  • Проживання: фінансування витрат на проживання під час навчання.
  • Навчальні матеріали: забезпечення необхідними навчальними матеріалами на період навчання до отримання ступеня «Бакалавр» (максимум до 4 років).

Термін подачі заявок

Термін подачі заявок на отримання стипендії — до 28 жовтня 2024 року (включно).

Як подати заявку?

Для отримання детальної інформації про вимоги до кандидатів, необхідні документи та процедуру подачі заявки, відвідайте наш сайт: https://cutt.ly/deSAVojK.

Фінансування стипендії

Стипендія фінансується урядом Німеччини та реалізується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН), що підтверджує серйозність та надійність цієї програми.

Ця стипендія є чудовою можливістю для біженців в Україні, які прагнуть здобути вищу освіту та покращити своє життя. Не втрачайте шансу зробити крок до свого професійного майбутнього!

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі