HEADS

У громадах розпочинаються співбесіди кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни

З 21 жовтня в Україні стартують співбесіди для кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Це важливий етап, який покликаний забезпечити належну підтримку та інтеграцію ветеранів у цивільне життя.

Читайте також: Безкоштовне навчання з монтування сонячних електростанцій: нові можливості для ветеранів та жінок

Основні завдання комісій

Головне завдання відбіркових комісій полягає в розкритті людського потенціалу майбутніх учасників проєкту під час співбесід. Як зазначила директор Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Мінветеранів Альона Скорзова, фахівець із супроводу буде першою після родини людиною, яка почне взаємодію з ветеранами після їх повернення з фронту.

Фахівець забезпечуватиме індивідуальний супровід, первинне консультування та всебічну підтримку, що є важливим для успішної інтеграції ветеранів у цивільне життя.

Структура відбіркових комісій

Комісії з відбору кандидатів створюються структурними підрозділами державних (військових) адміністрацій, на які покладені функції з питань ветеранської політики. У своїй роботі комісії керуватимуться методичними рекомендаціями, підготовленими Мінветеранів, та встановленою шкалою оцінювання.

Актуальна інформація

На сьогодні вже 1104 особи подали заяви на участь у конкурсі на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Варто зазначити, що з 15 по 30 жовтня триває IV етап подання заяв від кандидатів.

Більш детальну інформацію про проєкт, а також про те, як подати заяву на відбір на посаду, можна знайти на сайті Мінветеранів.

Цей проєкт стане важливим кроком у забезпеченні підтримки та допомоги ветеранам, які повертаються до мирного життя.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі