HEADS

Київ розпочинає опалювальний сезон: лікарні та школи першими отримають тепло

Мер Києва Віталій Кличко оголосив про початок опалювального сезону в столиці з 14 жовтня. Першими тепло отримають лікарні, школи, дитячі садки та інші заклади соціальної сфери.

“З понеділка, 14 жовтня, столиця розпочне опалювальний сезон для лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери міста”, – заявив Кличко. “Тепло підключатимуть за індивідуальними заявками керівників цих установ, враховуючи функціональну специфіку”.

За словами мера, підключення житлових будинків до опалення розпочнеться пізніше, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб становитиме +8 градусів за Цельсієм та зберігатиметься тенденція до похолодання.

“Рішення про початок опалювального сезону ухвалюємо з урахуванням чинників забезпечення комфорту для містян, раціонального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії”, – підкреслив Кличко.

Читайте також: Держава збільшила підтримку закладів, які надають прихисток ВПО
Олексій Захаров
Олексій Захаров
Редактор сайту | Досвід роботи у ЗМІ — понад 17 років. Працював журналістом на Vgorode.ua, відеоредактором на "5 каналі", шеф-редактором на Gloss.ua та "Наш Київ", редактором розділу "Життя" на LIGA.Net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі