HEADS

2 мільярди гривень на шкільне харчування: майже 800 тисяч учнів отримають якісні обіди

Постанова, що отримала назву «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році», передбачає розподіл субвенції з держбюджету, що забезпечить харчування для майже 800 тисяч учнів початкових класів (1–4 класи). Повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Ця державна підтримка допоможе громадам у наданні якісного харчування у школах, що є важливим аспектом для здоров’я та благополуччя дітей. Крім того, постанова була ухвалена в межах Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, яка має на меті забезпечення збалансованого і якісного харчування в закладах освіти.

Читайте також: еВідновлення в Дії: Українці отримали 837 млн грн для відновлення пошкоджених домівок

Важливість цього рішення підкреслює зобов’язання уряду забезпечити належні умови для навчання і розвитку молодого покоління в Україні.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі