HEADS

Ліки без бар’єрів: Всеукраїнський онлайн-форум “Як зробити ліки доступними для всіх пацієнтів”

14 жовтня з 13:00 до 17:00 відбудеться Всеукраїнський онлайн-форум “Як зробити ліки доступними для всіх пацієнтів”, що збере фахівців та громадські організації для обговорення доступу до медикаментів. Метою заходу є залучення понад 100 неприбуткових організацій та активістів для обговорення спільних дій щодо поліпшення доступу до важкодоступних ліків. Серед учасників будуть представники НСЗУ, ГО “Ліки Контроль”, 100% Life, ГС “Ліга Сильних” та БФ “Діти з Гемофілією”. Організатором виступає ГО “Епіпросвіта”.

Читайте також: Пацієнти України: з березня 2025 року лікарі залишаться без зарплат, а пацієнти — без лікування

Фахівці поділяться досвідом адвокації, стратегіями роботи з національним переліком та програмою “Доступні ліки”, а також обговорять юридичні питання, зокрема патентне право у фармацевтиці. Учасники форуму можуть виграти консультацію від експертів ГС “Ліга Сильних” щодо проведення адвокаційної кампанії.

Щоб взяти участь, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: Реєстраційна форма. Запрошуються також журналісти для висвітлення важливих ініціатив у галузі охорони здоров’я в Україні.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі