HEADS

Генератори для прифронтових областей: підготовка до опалювального сезону

У вересні цього року сім прифронтових областей України отримали важливу гуманітарну допомогу у вигляді 600 генераторів різної потужності. Це обладнання було передано Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Миколаївській, Сумській та Чернігівській областям. Повідомляє Мінреінтеграції.

Читайте також: “Калькулятор життя”: Як оцінити ймовірність тривалості життя

Співпраця для підтримки

Ця ініціатива стала можливою завдяки співпраці Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Механізму цивільного захисту Європейського Союзу за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі. Генератори будуть використовуватися для забезпечення безперебійного живлення закладів соціальної сфери, охорони здоров’я, пунктів незламності та інших об’єктів критичної інфраструктури у випадках блекаутів.

Успішний приклад співпраці

Реалізація цього проєкту є яскравим прикладом ефективної співпраці між центральними та місцевими органами влади й міжнародними партнерами. Метою цієї співпраці є підтримка цивільного населення, яке постраждало від війни.

Читайте також: Як зміниться соціальна сфера: нововведення, які змінять життя кожного

Ця ініціатива не лише забезпечить критичну інфраструктуру енергією, але й підтримає місцеве населення у важкий час, демонструючи солідарність і взаємодопомогу в умовах кризових ситуацій.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі