HEADS

В Україні запрацював електронний кабінет соціальних послуг та сервіс усиновлення

Міністерство соціальної політики України оголосило про запуск електронного кабінету соціальних послуг та нової платформи для усиновлення дітей.

Електронний кабінет соціальних послуг дозволить громадянам отримувати інформацію про доступні соціальні виплати та послуги, а також переглядати їх статус. Функціонал кабінету буде поступово розширюватися.

“Соціальна підтримка повинна починатися з надання соціальних послуг, які допоможуть людині створити власну історію успіху в подоланні складних життєвих обставин. Ми запроваджуємо нові види послуг, розробляємо єдині державні стандарти та формуємо відкритий ринок. На сьогодні вже зареєстровано 3 672 надавача соціальних послуг”, — зазначила міністерка соціальної політики Оксана Жолнович.

Читайте також: Ментальне здоров’я під контролем: у Києві запустили спеціальну мапу

Платформа «Україна для кожної дитини» покликана оцифрувати весь процес усиновлення, зробивши його більш прозорим та доступним.

За словами заступника міністра соціальної політики Костянтина Кошеленка, новий веб-сайт Мінсоцполітики, який розробляється спільно з UNICEF, буде представлений на початку 2025 року.

Читайте також: В Україні запрацювала друга благодійна ветеринарна клініка
Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі