HEADS

Укрзалізниця розпочинає відбудову спорткомплексу “Локомотив” у Києві

Укрзалізниця оголосила про початок проєктування багатофункціонального центру розвитку залізничників “Локо Сіті” на місці зруйнованого російською ракетою спорткомплексу “Локомотив”.

Переможцем відкритого конкурсу на найкращу архітектурну концепцію відновлення стала колаборація команди Big City Lab + PUPA. Їхній проєкт враховує потреби як професійних спортсменів, так і широкої громадськості, пропонуючи зони активної рекреації для людей різного віку та можливостей.

Читайте також: План реконструкції: як зробити сучасну школу з радянської

Відбудова комплексу, де тренувалося понад 700 дітей та підлітків, відбуватиметься за підтримки Фонду Говарда Баффета. Укрзалізниця та її партнери вважають, що мотивація молоді залишатися та розвиватися в Україні є одним з ключових пріоритетів.

“Локо Сіті” стане одним з флагманських проєктів для української молоді, інтегрованим з транспортними можливостями Укрзалізниці для доставки юних спортсменів з усієї країни.

Наступним кроком буде деталізація концепції та розробка майстер-плану з пофазовою реалізацією, після чого буде проведено прозорий відбір підрядників для будівельних робіт.

Читайте також: ЛУН Місто та Укрзалізниця представили Мапу безбар’єрності вокзалів України
Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі