HEADS

Київ увійшов до топ-15 міст світу за рівнем цифровізації

Столиця України увійшла до найкращих 15 міст за рівнем цифровізації та розвитку електронних сервісів, обійшовши такі міста, як Париж, Рим та Відень. Про це повідомив Петро Оленич, керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА.

Фото зі звіту

За його словами, Київ посів високе місце серед 193 міст у рейтингу Local Online Services Index, який проводить ООН кожні два роки. Цей рейтинг відображає прогрес міст у сфері цифрової трансформації, оцінюючи такі аспекти, як онлайн-послуги, сервіси електронної демократії та цифрова інфраструктура.

Включення Києва до топ-15 свідчить про значні зусилля міста у напрямку розвитку цифрових технологій та їх впровадження у різні сфери життя. Це також підкреслює важливість цифрової трансформації для підвищення якості життя мешканців та ефективності міського управління.

Читайте також: Україна серед топ-5 країн за рівнем розвитку електронних державних послуг
Олексій Захаров
Олексій Захаров
Редактор сайту | Досвід роботи у ЗМІ — понад 17 років. Працював журналістом на Vgorode.ua, відеоредактором на "5 каналі", шеф-редактором на Gloss.ua та "Наш Київ", редактором розділу "Життя" на LIGA.Net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі