HEADS

Національний кешбек: українці вже отримали 23,6 мільйона гривень компенсацій

Програма Мінекономіки “Національний кешбек” набирає обертів, повідомляють в Дії. За останніми даними, понад 1,65 мільйона українців відкрили картки в Дії для участі у програмі. Загалом вже нараховано 23,6 мільйона гривень компенсацій за придбання українських товарів.

Для участі у програмі необхідно долучитися до неї через застосунок Дія. Учасники програми можуть отримувати 10% кешбеку за покупки, але не більше 3 000 гривень на місяць.

Отримані кошти можна витратити на власний розсуд, зокрема на оплату комунальних послуг, медицину, транспорт, мобільний зв’язок, розваги або ж підтримати Збройні Сили України чи інвестувати у військові облігації.

У реалізації проєкту беруть участь Міністерство економіки, Міністерство цифрової трансформації, Державна податкова служба, Ощадбанк та інші уповноважені банки. Технологічними партнерами виступають Mastercard та Visa.

Читайте також: “Національний кешбек”: перші результати та новини
Олексій Захаров
Олексій Захаров
Редактор сайту | Досвід роботи у ЗМІ — понад 17 років. Працював журналістом на Vgorode.ua, відеоредактором на "5 каналі", шеф-редактором на Gloss.ua та "Наш Київ", редактором розділу "Життя" на LIGA.Net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі