HEADS

Набір заявок на участь у проєкті REDpreneurUA від Українського Червоного Хреста

Український Червоний Хрест повідомляє, що розпочато набір заявок для участі у програмі REDpreneurUA, ініційованій Австрійським Червоним Хрестом. Ця програма надає українським підприємцям унікальну можливість розвинути бізнес-навички та зробити внесок у відновлення економіки країни.

Читайте також: Інтегрована візія річки Дніпро: про що спільний проєкт Ro3kvit та Greenpeace

Що пропонує програма?

З 19 вересня стартує перший набір кандидатів на безкоштовне навчання, яке охоплює всі аспекти ведення бізнесу — від зародження ідеї до її успішної реалізації. Учасники отримають знання та інструменти для створення сталого та соціально відповідального бізнесу.

Вимоги до учасників:

  • Вік від 18 до 59 років.
  • Проживання на території України з стабільним доступом до Інтернету.
  • Наявність бізнес-ідеї, яку тренери допоможуть перетворити в детальний бізнес-план.
  • Приналежність до однієї з категорій вразливого населення (внутрішньо переміщені особи, особи з інвалідністю, жінки в складних життєвих обставинах, опікуни, багатодітні та одинокі батьки, безробітні, ветерани).

Пріоритет буде надаватися учасникам, які прагнуть заснувати новий бізнес або запустити стартапи та соціальні бізнеси, спрямовані на відновлення України.

Інноваційний підхід до навчання

REDpreneurUA поєднує теорію з практикою в співпраці з провідними бізнес-інкубаторами та школами. Учасники матимуть доступ до передових бізнес-практик і можливість створювати новаторські рішення для відновлення країни.

Читайте також: Право на освіту в умовах війни: які виклики постали перед державою?

Реєстрація

Реєстрація триває з 19 вересня до 20 жовтня 2024 року. Зареєструватися можна за посиланням

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі