HEADS

Реєстрація на курс “Адвокація і мистецтво” за підтримки ООН Жінки в Україні

Активістки, мисткині та волонтерки мають можливість взяти участь у курсі тренінгів “Адвокація і мистецтво”, який стартує 20 вересня у Львові. Цей курс призначений для тих, хто бажає змінювати суспільство та вдосконалювати свої навички.

Читайте також: В Україні стартує пілотний проєкт з підготовки жінок-водіїв вантажівок

Курс відбуватиметься офлайн і включатиме спеціально розроблену програму. Учасниці матимуть можливість прослухати лекції відомих мистецтвознавиць та мистецтвознавців, пройти заняття з організації та комунікації адвокаційних кампаній. Додатково передбачені тренінги з написання текстів і їх публічної презентації. Окрім цього, плануються зустрічі з волонтерками та активістками.

Програма навчання охоплює теми, які допоможуть учасницям розповідати про проблеми жінок мистецтвом, презентувати власні проєкти та трансформувати потреби в адвокаційні кампанії.

Для участі в курсі необхідно зареєструватися до 18 вересня за посиланням: https://forms.gle/T8KAAq5bLBnt75Ds6. Детальніше про програму можна дізнатися тут.

Тренінги “Адвокація і мистецтво” реалізуються в рамках проєкту “Розбудова жіночої мережі волонтерок та посилення її потенціалу у прифронтових регіонах України” (#ВолонтеркиUA), який впроваджується YMCA Lviv за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (Women’s Peace & Humanitarian Fund).

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі