HEADS

Продовжено термін подачі заявок на разову грошову допомогу для придбання твердого пального

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України реалізують проєкт, спрямований на надання разової грошової допомоги для придбання твердого побутового пального. Ця ініціатива підтримує вразливі категорії населення, які проживають на прифронтових територіях.

Продовження терміну подачі заявок

Важлива новина: термін подачі заявок на отримання фінансової допомоги продовжено до 25 вересня 2024 року. Спочатку заявки мали подаватися до 16 вересня, але для забезпечення більшого охоплення населення та врахування всіх необхідних деталей, прийом заявок продовжено.

Що передбачає проєкт?

Проєкт передбачає виплату у розмірі 21 тисяча гривень на одне домогосподарство на опалювальний сезон. Грошова допомога призначена для придбання твердого пального, яке необхідне для обігріву житла у зимовий період.

Хто може отримати допомогу?

Допомога надається жителям, які проживають у межах 10-кілометрової зони від державного кордону з Російською Федерацією або лінії зіткнення. Це стосується громад у Сумській, Харківській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях.

Як подати заявку?

Щоб скористатися можливістю отримання допомоги, громадяни повинні подати відповідні заяви до місцевих органів влади. Термін подачі заявок, як зазначено вище, продовжено до 25 вересня 2024 року.

Алгоритм отримання фінансової допомоги на придбання твердого пального за посиланням. Це допоможе дізнатися про деталі процесу та умови отримання допомоги.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі