HEADS

Укрпошта оголошує конкурс на створення поштової марки до Міжнародного дня волонтерів

До Міжнародного дня волонтерів, який традиційно відзначається на початку грудня, Укрпошта анонсує випуск спеціальної поштової марки. Ця марка стане визнанням неоціненного внеску волонтерів у здобуття перемоги України.

Читайте також: Фонд Східна Європа оголошує конкурс грантів для підтримки організацій громадянського суспільства в Україні

Усім, хто прагне підтримати цю ініціативу, Укрпошта пропонує долучитися до творчого конкурсу на створення ескізу для нової марки. Волонтером сьогодні може бути будь-хто – від тих, хто збирає донати і закуповує найнеобхідніше, до тих, хто, ризикуючи життям, доставляє допомогу у найнебезпечніші місця. Це можуть бути малі та дорослі, жінки та чоловіки, українці та іноземці, або просто небайдужі люди, що щиро вірять у перемогу добра над злом.

Умови конкурсу

Конкурс відкритий для художників, ілюстраторів і дизайнерів, які готові втілити у своїх ескізах тематику, визначену конкурсом. Роботи необхідно подати у форматі електронного файлу JPEG з роздільною здатністю 300 dpi. Важливо: ескізи не повинні містити фотоматеріали або зображення, що порушують авторські права сторонніх осіб.

Як взяти участь

  1. Реєстрація: Для участі у конкурсі потрібно зареєструватися за наступним посиланням: Форма реєстрації.
  2. Подання робіт: Прийом ескізів триватиме з 12 вересня по 26 вересня 2024 року включно.

Після конкурсу

Найкращі роботи будуть представлені на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook, Instagram та Телеграм-каналі СЕО Укрпошти для проведення народного голосування. Конкурсна робота, яка набере найбільшу кількість голосів, буде втілена Укрпоштою у вигляді поштової марки України воєнного часу.

Переможець конкурсу також отримає можливість розробити додаткові ескізи для конверта “Перший день” та картки, а також підпише авторський договір з Укрпоштою на передачу виключних майнових авторських прав на свої твори.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі