HEADS

Освітній серіал “Українські герої та героїні: від минулого до сьогодення” – вже у вільному доступ

Освітній серіал “Українські герої та героїні: від минулого до сьогодення” тепер доступний для всіх охочих у вільному доступі. Проект реалізований Вищою школою публічного управління та Національним агентством України з питань державної служби за фінансової підтримки Швеції та підтримки ООН Жінки в Україні.

Читайте також: Психологи – для психів, а я ж нормальна. Як групи підтримки руйнують стигму щодо психологічної допомоги

Про серіал

Серіал, що складається з 10 тематичних серій, висвітлює внесок видатних українців і українок в історію українського державотворення. Кожна серія присвячена конкретному історичному періоду та визначним постатям, починаючи від княжої доби і козацької епохи до становлення сучасної української нації і героїв сьогодення.

Мета та використання

Основною метою освітнього серіалу є популяризація державної служби серед молоді та підвищення інтересу до історії державотворення України. Серіал також буде використовуватися Вищою школою публічного управління для програм підвищення кваліфікації публічних службовців.

Доступ до серіалу

Переглянути серіал можна за посиланням на YouTube: https://www.youtube.com/playlist

Партнери проекту

Проект реалізовано спільно з Вищою школою публічного управління та Національним агентством України з питань державної служби за сприяння ООН Жінки в Україні і фінансової підтримки Швеції. Відзначимо, що думки, висновки і рекомендації, представлені в серіалі, є точкою зору Вищої школи публічного управління і не обов’язково відображають погляди ООН Жінки чи Уряду Швеції. Відповідальність за зміст матеріалу несе виключно Вища школа публічного управління.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі