HEADS

Міносвіти відкличе підручники з некоректною мапою

Міністерство освіти і науки України повідомляє про передрук підручників з української мови для 7 класу.

Видавництво “Літера ЛТД” зобов’язалося передрукувати підручники з української мови для 7 класу, які містили некоректну мапу України. Всі примірники будуть відкликані зі шкіл, передруковані та наново доставлені. Міністерство наголошує, що Крим є невіддільною частиною України.

Читайте також: Міністерство освіти і науки України запроваджує інноваційний проект з викладання предмета “Захист України”

Для підвищення якості навчальних книг та уникнення технічних помилок, з цього навчального року МОН спільно з Українським інститутом розвитку освіти (УІРО) проводить апробацію підручників у школах перед їх друком. З 2 вересня 2024 року експертизу підручників забезпечує УІРО.

Цей крок є важливим для забезпечення точності та якості навчальних матеріалів, що використовуються в українських школах. Міністерство освіти і науки України продовжує працювати над покращенням освітнього процесу та забезпеченням учнів якісними підручниками.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі