HEADS

Програма REDpreneur.UA: підтримка підприємництва в Україні

Український Червоний Хрест, у партнерстві з Австрійським Червоним Хрестом і за підтримки фонду «Neighbour in Need» з Австрії, започаткував дворічну програму REDpreneur.UA. Ця ініціатива націлена на розвиток бізнес-навичок і зростання підприємництва серед вразливих категорій населення в Україні.

Читайте також: Український Червоний Хрест розпочав виплати міні-грантів через NovaPay

REDpreneur.UA надаватиме фінансові гранти для реалізації бізнес-ідей та стартапів потенційних бенефіціарів у розмірі від 5 000 до 15 000 євро на один проєкт. Програма орієнтована на внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю, жінок, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, безробітних та інші вразливі категорії населення.

Проєкт робить акцент на підтримку індивідуальних підприємців та мікро- і малих підприємств, які прагнуть відновити свою діяльність або започаткувати новий бізнес, включаючи стартапи, що спрямовані на відновлення та розвиток України.

REDpreneur.UA пропонує унікальний досвід навчання, який включає:

  • Сесії натхнення для мотивації учасників до нових досягнень.
  • Онлайн-академію з доступом до сучасних освітніх матеріалів та курсів.
  • Майстер-класи для практичного застосування отриманих знань.
  • Нетворкінг для встановлення важливих бізнес-зв’язків та пошуку партнерів.

Програма прагне стати бізнес-інкубаційним центром для соціального підприємництва та гуманітарних інновацій в Україні, надаючи унікальні послуги з підтримки бізнесу, що включатимуть навчання, коучинг, менторство та доступ до фінансування за рахунок грантових коштів.

REDpreneur.UA не лише підтримує розвиток підприємництва серед вразливих верств населення, але й сприяє загальному відновленню та розвитку економіки України в умовах післяконфліктного відновлення.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі