HEADS

В Україні запустили новий додаток для пошуку зниклих осіб і возз’єднання сімей

В Україні розробили новий безкоштовний додаток під назвою Reunite Ukraine, який допоможе у пошуку зниклих безвісти осіб, викрадених дітей та у возз’єднанні сімей, розлучених через війну. Цей додаток став результатом спільної роботи американської компанії Find My Parent та Національної поліції України. Повідомляє Мінреінтеграції.

Читайте також: Міністерство соціальної політики змінює механізм розподілу путівок на оздоровлення дітей: нововведення для прифронтових регіонів

Основна функція додатку — це допомога в пошуку зниклих військових і дітей, а також у возз’єднанні членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України, залишилися на тимчасово окупованих територіях або були незаконно депортовані до Російської Федерації чи Білорусі.

Як користуватися додатком?

  1. Завантажте додаток Reunite Ukraine через AppStore або GooglePlay.
  2. Встановіть його на вашому телефоні та створіть профіль. Надані дані про себе, родину та осіб, яких ви шукаєте, мають бути максимально точними.
  3. Штучний інтелект додатку співставляє ваші дані з інформацією інших користувачів, зареєстрованих у системі.
  4. У разі збігу інформації, поліція її перевіряє. Після підтвердження, обидва користувачі отримують сповіщення та можуть розпочати спілкування через додаток.

Дані всіх користувачів захищені надійним чином і недоступні стороннім особам.

Більш детально ознайомитися з програмою можна на офіційному сайті: Find My Parent.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі