HEADS

Зимові виплати від ЮНІСЕФ для мешканців прифронтових територій розпочато

Розпочалася реалізація зимових виплат для домогосподарств, що мешкають у прифронтових територіях України. Перші виплати в межах спільного проєкту Міністерства реінтеграції та ЮНІСЕФ уже почалися для мешканців Дніпропетровської, Донецької та Харківської областей.

Читайте також: Укрзалізниця у партнерстві з ЮНІСЕФ відправила в перший рейс дитячий вагон

Цього тижня фінансову допомогу у розмірі 21 800 гривень отримають понад 12 тисяч домогосподарств. Ця допомога дозволить сім’ям завчасно підготуватися до зимового періоду та забезпечити необхідні умови для комфортного проживання.

ЮНІСЕФ виділив понад 260 мільйонів гривень на цей проєкт, що є значною підтримкою для населення прифронтових регіонів. У межах програми підтримки для підготовки до зими 2024/2025 планується охопити до 60 тисяч мешканців прифронтових територій.

Ця ініціатива є важливим кроком у підтримці сімей, які опинилися в складних умовах через близькість до зони конфлікту, та забезпечує їхні базові потреби в зимовий період.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі