HEADS

Безкоштовна освітня програма “Stanford Ignite Ukraine”: нові можливості для українських підприємців

Український католицький університет спільно з Stanford Graduate School of Business оголошує про запуск другого набору на безкоштовну освітню програму “Stanford Ignite Ukraine”. Програма пропонує унікальну можливість для 42 українських підприємців, які є власниками малого або середнього бізнесу, розширити свої знання та навички в області бізнесу і інновацій.

Опис програми

“Stanford Ignite Ukraine” розпочнеться в березні 2025 року і триватиме вісім тижнів. Навчання буде проходити в кілька етапів: один тиждень в Українському католицькому університеті, чотири тижні онлайн та три тижні наживо в Stanford Graduate School of Business – одній з найпрестижніших бізнес-шкіл світу. Організатори покривають вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати.

Програма надає можливість українським підприємцям отримати знання від провідних викладачів та менторів, а також реалізувати ці знання на практиці. Учасники працюватимуть над командними проектами, результати яких будуть презентовані інвесторам і підприємцям Кремнієвої долини.

Цілі програми та критерії відбору

“Stanford Ignite Ukraine” створена для власників малого та середнього бізнесу, які мають мінімум три роки досвіду, більш ніж 10 працівників. А також додатково мають стабільний річний оборот і намір масштабуватися. Програма спрямована на тих, хто планує запуск нових продуктів або послуг, залучення інвестицій чи вихід на нові ринки.

Програма покликана допомогти українським підприємцям впроваджувати новітні підходи та реалізовувати амбітні ідеї у своєму бізнесі.

Процес подачі заявок

Заявки на участь у програмі приймаються до 15 жовтня 2024 року. Для того, щоб подати заявку та дізнатися більше про опис програми, критерії відбору та реєстраційну форму, відвідайте сайт CfE Accelerator.

Ми вже писали, що Український Червоний Хрест розпочав виплати міні-грантів через NovaPay.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі