HEADS

Український Червоний Хрест розпочав виплати міні-грантів через NovaPay

Український Червоний Хрест оголосив про запуск нової програми виплат міні-грантів для підтримки підприємців. У рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування», 60 підприємців матимуть можливість отримати міні-гранти у розмірі 100 000 гривень кожен. Гранти будуть надані для відновлення бізнесу або реалізації готового бізнес-плану для відкриття нової справи.

Умови участі та регіони

Проєкт спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та їхні родини, людей з інвалідністю, багатодітних сімей та інших вразливих категорій населення. Програма діє в п’яти регіонах України: Черкаській, Тернопільській, Кіровоградській, Миколаївській та Вінницькій областях.

Партнерство з NovaPay

Партнером Українського Червоного Хреста в реалізації цього проєкту стала компанія NovaPay. Гранти будуть виплачені через мережу відділень Нової пошти – всього 3500 точок по всій Україні. Співпраця з NovaPay дозволяє спростити процес отримання коштів, працюючи без посередництва інших платіжних систем.

Процедура отримання гранту

Щоб отримати грант, необхідно:

  1. Завітати до зручного відділення Нової пошти.
  2. Повідомити касира про переказ від Українського Червоного Хреста та пред’явити спеціальний код, який надійде від організації.
  3. Надати документи, що посвідчують особу.
  4. Отримати кошти готівкою.

Додаткова інформація

Для отримання детальної інформації про умови надання міні-грантів та нарахування грошової допомоги можна звернутися до регіональних осередків Українського Червоного Хреста або зателефонувати на гарячу лінію: 0 800 332 656.

Роль Українського Червоного Хреста

Український Червоний Хрест – найбільша національна організація країни, яка об’єднує понад 200 осередків, 8000 волонтерів та 5000 співробітників по всій Україні. З початку повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року, організація надала продуктові та гігієнічні набори понад 12,7 мільйонам українців.

Ця ініціатива є важливим кроком на шляху до відновлення економічної активності та підтримки підприємців у складний час.

Ми вже писали, що стартує національне опитування про реальний стан освіти.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі