HEADS

Олександр Новиков – новий голова представництва Help в Україні

Міжнародна організація Help оголосила про призначення Олександра Новикова на посаду голови представництва в Україні. Олександр приєднався до команди Help на початку 2023 року, спочатку зайнявши посаду фахівця з управління проєктами. Його відданість і професіоналізм швидко помітні, і він незабаром очолив проєкти, зокрема відкриття нових офісів в Ужгороді та Харкові. Олександр також керував імплементацією проєкту, що фінансується Гуманітарним фондом для України (UHF).

Олександр Новиков має значний досвід у науково-педагогічній діяльності, є кандидатом юридичних наук та доцентом кафедри державного будівництва Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Після початку повномасштабного вторгнення він втратив свою квартиру в Харкові і переїхав до Полтави, де почав працювати у гуманітарному секторі.

“Наразі я маю досвід та сформовану сильну команду, тож головним фокусом для мене є розширення нашої діяльності у співпраці із місцевими громадськими організаціями та посилення розвитку громадянського суспільства,” – коментує Олександр своє нове призначення.

Ми вже писали, що про програми грошової допомоги від УВКБ ООН.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі