HEADS

Навчання у Школі операторів будівельної техніки вже розпочато

В Україні розпочалися практичні навчання першої групи в рамках нової ініціативи — Школи операторів будівельної техніки, орієнтованої на жінок. Цей навчальний курс триватиме 9 тижнів і надає учасницям можливість опанувати навички роботи на сучасній будівельній техніці.

Перші кроки в навчанні

Перша група студенток розпочала навчання 5 серпня і наразі активно проходить практичні заняття. Школа пропонує унікальну можливість для жінок навчитися управляти 15 різними типами сучасної будівельної техніки, включаючи екскаватори-навантажувачі, телескопічні навантажувачі, мінінавантажувачі та мініекскаватори.

Набір у наступні групи

Триває набір у другу та третю групи, які розпочнуть навчання у вересні — жовтні та листопаді — грудні цього року відповідно. Участь у програмі можуть взяти українці, яким виповнилося 18 років. Програма орієнтована на розширення можливостей для жінок на ринку праці і надає їм шанс реалізувати свій потенціал у нових професійних сферах.

Як долучитися

Для участі у навчанні необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/m5kJ4Bi3PGGEDZEF7.

Місце проведення

Навчання проходить в Україні, Київська область, Немішаєво.

Організатори та підтримка

Навчальну програму «Школа операторів будівельної техніки» реалізує компанія Алеф Строй у співпраці з ВСП Немішаївський фаховий коледж НУБіП України. Програма отримала підтримку від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та сприяння Міністерства економіки України.

Цей проект є важливим кроком у розвитку нових можливостей для жінок у професійній сфері та сприяє підвищенню їхньої кваліфікації в ключових галузях.

Ми вже писали як отримати лікарняний дистанційно.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі