HEADS

Стартує реєстрація на вебінар “HUDERIA: шлях до відповідального штучного інтелекту в Україні”

В Україні функціонує понад 240 компаній, що активно використовують штучний інтелект (ШІ) у своїй діяльності. Щоб забезпечити безпечність і відповідальність у розробці ІТ-продуктів на основі ШІ, Мінцифри та юридична фірма Juscutum організовують вебінар під назвою «HUDERIA: шлях до відповідального штучного інтелекту в Україні».

Дата та час проведення: 11 вересня о 16:00
Формат: онлайн

На вебінарі учасники отримають цінну інформацію про:

Ризики при розробці ШІ-продуктів — які аспекти слід враховувати, щоб уникнути потенційних небезпек та забезпечити безпечність технологій для користувачів.

Методологія HUDERIA — розроблена Радою Європи, ця методологія допомагає оцінювати ШІ-продукти на предмет їх безпечності. Вебінар представить, як цей підхід може бути впроваджено у процеси розробки та тестування продуктів.

Перспективи для ШІ-продуктів на європейському ринку — чому продукти, протестовані за методологією HUDERIA, мають більше шансів на успіх у Європі та залучення інвестицій.

Хто має відвідати вебінар?
Захід буде корисним для представників AI-компаній, дослідників, юристів, експертів з прав людини та всіх, хто зацікавлений у розвитку безпечного та відповідального штучного інтелекту в Україні.

Реєстрація: Щоб взяти участь у вебінарі, зареєструйтесь до 11 вересня за цим посиланням.

Вебінар організовано юридичною фірмою Juscutum спільно з Мінцифрою за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev, у партнерстві з Фондом Східна Європа.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі