HEADS

UN Women Ukraine запрошує на навчання з WEPs для зменшення гендерного розриву в оплаті праці

Згідно з даними UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні, з початку повномасштабного російського вторгнення гендерний розрив в оплаті праці в Україні становив 18,6%. Хоча цей показник нижчий за світовий середній рівень, він все ще перевищує рівень у багатьох країнах Європейського Союзу.

Організація має амбітну мету – зменшити цей розрив. Один з ефективних способів досягти цього є впровадження принципів WEPs (Women’s Empowerment Principles), які спрямовані на виправлення ситуації та сприяння рівності на робочому місці.

З метою поширення інформації, організація запрошує на триденне навчання з впровадження WEPs, яке відбудеться у Львові: 17-19 вересня та у Києві: 26-28 листопада.

Протягом трьох днів навчання ви отримаєте ґрунтовне розуміння принципів WEPs, дізнаєтеся про їх впровадження на робочому місці, а також розробите підходи та стратегії для забезпечення гендерної рівності в ваших колективах.

Хто може взяти участь у навчанні:

  • Власниці/власники бізнесу
  • Представниці/представники державних і приватних компаній (рівень керівництва)
  • Представниці/представники організацій громадянського суспільства
  • Представниці/представники бізнес-асоціацій


У 2025 році планується також проведення навчання в онлайн-форматі, що дозволить ще більшій кількості учасників долучитися до цієї важливої ініціативи.

Умови участі:


Участь у навчанні є безкоштовною. Організатори покривають витрати на проживання та харчування, а доїзд до місць проведення заходів забезпечують самі учасники.

Реєстрація:


Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть форму за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/ZCBHXGQ

Не пропустіть можливість долучитися до зміни на краще та сприяти гендерній рівності на вашому робочому місці!

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі