HEADS

Більше можливостей для відновлення будинків: зміни в програмі “ВідновиДІМ”

З 28 серпня українські об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) отримають розширені можливості для відновлення пошкоджених війною будинків завдяки новим змінам у програмі “ВідновиДІМ”. Наглядова рада Фонду енергоефективності затвердила значні оновлення, які дозволять покращити умови для отримання грантів на ремонт житлових будинків, постраждалих внаслідок російської агресії.

Основні зміни в програмі:

  1. Розширений перелік прийнятних заходів
    Тепер за грантові кошти можна виконувати протиаварійні роботи, такі як відновлення цілісності та несучої здатності стін і їх елементів, плит перекриттів, покриття та покрівлі, а також виконання армувальних поясів та інших важливих ремонтних робіт.
  2. Збільшена максимальна сума гранту
    Граничний розмір гранту, який ОСББ може отримати на один об’єкт відновлення, збільшено з 8 млн грн до 8,8 млн грн. Це дозволить покрити більший обсяг робіт і відновити більші за розміром багатоквартирні будинки.
  3. Зміни у вимогах до довідки від банка-партнера
    ОСББ тепер повинно надавати Фонду довідку про відкритий поточний рахунок і відповідність Бенефіціара. Довідка має бути видана банком-партнером за формою, затвердженою договором про співпрацю між Фондом та банком-партнером.
  4. Зміни у формі анкети підрядника
    До форми анкети підрядника додано нове питання, яке вимагає підтвердження, чи має підрядник достатні трудові та матеріальні ресурси для виконання договору з Бенефіціаром.

Для детальної інформації про зміни в програмі “ВідновиДІМ” та подальших дій, звертайтеся за посиланням: https://bit.ly/3MiFUPc.

Ми вже писали, що розпочалася реєстрація виробників для участі в програмі “Національний кешбек”

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі